Rondreizen met kinderen in Europa 

 

 

 

 
Rondreizen met kinderen in Europa

Djoser Junior - Rondreizen met kinderen in Europa -Djoser Junior is gespecialiseert in het organiseren van actieve en avontuurlijke rondreizen voor ouders met kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

Ook worden er een aantal reizen georganiseerd voor gezinnen met kinderen tussen de 10 en 16 jaar en voor gezinnen met kinderen tussen de 1 en 4 jaar.

Het zijn groepsrondreizen met veel individuele vrijheid en heel veel aandacht voor de kinderen.

De reizen hebben gemiddeld achtien deelnemers en bestaat uit zowel twee als éénoudergezinnen.

De reizen zijn geschikt voor gezinnen die houden van een actieve manier van reizen. Ze kenmerken zich door veel natuur en cultuur, zoals een kanotocht over de Canadese meren, safari’s in de wildreservaten van Kenia of een uitstapje naar het oude Polonnaruwa, voormalige koningsstad in Sri Lanka.

De overnachtingsadressen zijn zorgvuldig uitgekozen. Het zijn hotels met een leuke sfeer en vaak met wat extra voorzieningen zoals bijvoorbeeld een zwembad. Bij enkelen reizen wordt er in tenten overnacht.

Djoser heeft al het vervoer in het land van bestemming van tevoren geregeld. Over het algemeen trekken ze met hun eigen bus van plaats naar plaats.De reizen worden door Nederlandssprekende reisbegeleiders begeleid.

De reisbestemmingen voor Europa zijn : Griekenland, Spanje, Portugal, IJsland.

Meer informatie over Djoser Junior

Djoser Junior - Afrika
 

Djoser – Albanië, aan de Adriatische Riviera kun je resten zien van oude beschavingen in Butrinti en Apollonia.


Djoser – IJsland Geniet van de het uitzicht en de geisers in schitterend IJslandFamilie Avontuur - Rondreizen met kinderen in Europa - Familieavontuur is een onderdeel van Sawadee en organiseert actieve en avontuurlijke reizen voor gezinnen of alleenstaande ouders met kinderen vanaf 8 jaar.

De groepsrondreizen van Familieavontuur zijn groepsreizen met veel individuele vrijheid. De reizen zijn bestemd voor actieve en avontuurlijke mensen die veel willen zien en meemaken van de cultuur en natuur. De reizigers hebben een flexibele instelling nodig want tijdens de reis loopt niet alles volgens planning.

De overnachtingsplekken zijn zeer gevarieerd. De reizigers slapen in hotels, maar ook in de woestijn onder de sterrenhemel, op een zeilboot of bij mensen thuis in een afgelegen dorpje. Tijdens de reizen in Oost Afrika en Namibie worden de hotelovernachtingen afgewisseld met kamperen midden in de natuur en hoor je 's nachts de wilde beesten tussen de tenten scharrelen.

Je reist met een eigen bus of open truck, maar ook van een zeilboot, trein, landcruiser en fiets wordt gebruik gemaakt. Soms wordt je vervoert door een ezel, kameel of olifant.


Meer informatie over Familie Avontuur

Familie Avontuur - Kids safari

 

Familieavontuur - Ontdek met sneeuwschoenen onder je voeten, met langlauf ski’s of per hondeslee de prachtige wildernis van het Finse Lapland.SNP - Rondreizen met kinderen in Europa - SNP Travelkids is een onderdeel van SNP(SNP is gespecialiseerd in actieve reizen). Ze hebben een prachtig reisprogramma voor ouders met kinderen die actief en avontuurlijk zijn ingesteld, Het gaat om reizen binnen europa maar ook in andere delen van de wereld. Het zijn originele en kindvriendelijke programma’s met comfortabele accommodaties. Ga mee op ontdekkingsreis en maak ezeltochten, wandelingen in de bergen, woestijntrekkings met kamelen of ga met een zelfgemaakt houtvlot de rivier op.

De reisbestemmingen voor Europa zijn : België, Cyprus, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje,Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Meer informatie over SNP

SNP - Klassiek Hellas op de Peloponnesos Langs restanten van de antieke beschaving

SNP - Beleef de spectaculaire vogeltrek over de Straat van Gibraltar vanaf de beroemde ‘Miradores’ van Tarifa en spot vele, bijzondere vogelsoorten.


 

About us - Contact - Disclaimer - Links - Voeg toe aan favorieten - SiteMap

© Copyright 2007 - 2009 BusinessPromotiOnline - KvK 04087704